Raktározás Székesfehérvár

Teljes körű kiszolgálás érdekében a legújabb szolgáltatásunk révén precíz és pontos raktározás kínálunk rövid vagy akár hosszú távra. Többé nem lesz gondja a raktározásra, és igény esetén a szállítás terheit is levesszük válláról.

Raktározás

Bérraktározás Székesfehérvár területén a Sóstói Ipari Parkban

eKöltöztetésben, áruszállításban szerzett több évtizedes tapasztalatunk alapján ügyfeleink körében visszatérő probléma a köztes raktározás lehetőségének hiánya. Legyen szó egyik lakásból a másikba, vagy egyik irodából a másikba költözés esetén, de egy esetleges lakásfelújítás során is jó szolgálatot tehet egy bérelhető raktár lehetősége a bútorok takargatása, tologatása és kerülgetése helyett.

Cégek esetében pedig megnövekedett raktárkészlet, vagy logisztika kiszervezése hozhat megoldást felmerülő problémáira. Szervezze ki a tárolás, szállítás feladatait, és spórolja meg az ezzel járó munkát, költségeket.

Közvetlen e-mail: raktar@dumics.hu

dumics_kft

Mikor jöhet jól egy raktár bérlése?

Magánszemély esetén:

– kiköltözés és beköltözés közötti átmeneti időszak áthidalására 

– teljes körű lakásfelújítás idejére biztonságos és száraz körülmények közötti tárolás

– hagyaték raktározása

– külföldre költözés, lakáskiadás esetén ingóságainak elhelyezésére

– szezonális, ritkán használt dolgai tárolására pl.: kerti grill és kültéri bútorok, kempingfelszerelés, sportfelszerelés, autógumik, motorkerékpárok, de akár lakókocsik, hajók örzött és zárt helyen történő elhelyezése

Cégek esetén:

– irodaköltözés, illetve felújítás idejére

– árukészlet időszakos mennyiségi megnövekedésére áthidaló megoldásként

– saját raktár, logisztika és szállítás kiszervezésével idő- és pénzmegtakarítás mellett

– kiszállítás idejének optimalizálása érdekében

– felhalmozódott hivatalos céges iratok kötelező megörzési idejére

Hol történik a raktározás?

A raktározás Székesfehérvár területen a Sóstói Ipari Parkban biztosítunk száraz, biztonságos tárolóhelyet rövid vagy hosszú távra. A raktár riasztóval, kamerával felszerelt, továbbá 24 órás kivonuló szolgálattal biztosított. A raktár minden benne tárolt áruval együtt biztosítva van.

Mekkora terület bérelhető?

A legkisebb bérelhető terület egység  1 EU raklap (1 m2).

Mennyi a minimális tárolási idő?

A tárolás napi elszámolás alapú, így akár 1 nap is igénybe vehető. Erre akkor lehet szükség, ha például egy költözés során már ki kell költözni az eladott lakásból, de még nem lehet beköltözni az újba. Ilyenkor igény esetén szállítást és rakodást is biztosítunk a gondos és biztonságos raktározás mellett.

Árajánlat

Az alábbi űrlapon is felveheti velünk a kapcsolatot, 24 órán belül válaszolunk kérdés vagy árajánlat igénylése esetén.