Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás, árufuvarozás, külföldi költöztetés területén az utóbbi 10 évben számos országot érintő tapasztalatra tettünk szert. Eseti, illetve állandó megbízóink elégedettsége a garanciánk.

Nemzetközi szállítás

Pontos, biztonságos nemzetközi fuvarozás, áruszállítás, költöztetés

A több mint 30 éves cégünk az utóbbi évtizedben vette célba a nemzetközi piacot. Erre a külföldre terjeszkedő partnereink igénye vezetett rá minket, hiszen a sok esetben több éves munkakapcsolatot mindenképpen velünk képzelték tovább folytatni. Ez egy megtisztelő feladat volt számunkra, amit örömmel teljesítettünk.

Ma már több százezer határon túli kilométer után bátran állíthatom, hogy maradéktalanul helytálltunk.

Meglévő, és számos új partnerünk rendszeres megbízásaival a környező országokat heti szinten, de az EU számos országait is havi szinten látogatjuk.

 

dumics_kft

A Dumics Kft a nemzetközi szállítás terén rövid határidővel, versenyképes árazással, megbízható, nyomon követhető autókkal, valamint igény szerint a szállításhoz kapcsolódó okmányok beszerzésével támogatja megbízóit.

 

Melyik országokba kérhető nemzetközi szállítás?

 

Az Európai Unió számos országába szállítunk. Rendszeres megbízásaink vannak Ausztriába, Németországba, Horvátországba, de Hollandia, és Svédország uticél sem ejt zavarba minket. Bármilyen igénye van, elérhetőségünk egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a részletek fényében minél kedvezőbb ajánlattal szolgálhassunk.

 

Állandó, rendszeres megbízásra is van lehetőség?

 

Természetesen. Rendszeres ügyfeleink között van például webáruház, akinek árukészlet feltöltését rendszeresen Németországból végezzük, de hazai gyártó cég is, akik nem tartanak teherautót soförrel, hanem inkább ránk bízzák a árufuvarozást külföldi partnereik felé. Ehhez egyébként eseti vagy rendszeres raktározással is tudunk szolgálni.

 

Mekkora teherautókkal történik a szállítás?

 

Flottánkban 3,5 t és 7,2 t össztömegű ponyvás autókat használunk, mert véleményünk szerint ezknek a méretű teherautóknak a legoptimálisabb a helykihasználtsága. Tapasztalataink szerint ennél nagyobb hely nagy része üresen marad. Mi autóink biztonságos és precíz rögzítést és kihasználtságot biztosítanak.

 

Milyen kilométer árakkal számolhatok?

 

Minden megbízásunk más és más. Az uticél, felmerülő útvonalköltség, termék szállíthatósága, rakodómunkás igénye, úton töltött idő, szükséges pihenőidő beiktatása, mind-mind befolyásolják az árképzést. Ezért nem tartjuk tisztességesnek egy általános kilométerárat meghatározni. Minden esetben kérjen árajánlatot, ami a továbbiakban semmilyen kötelességet nem jelent az Ön számára.

 

Biztosítva van a szállítás?

 

Széleskörű biztosítással rendelkezünk, így bármilyen váratlan esemény történik út közben, az Ön áruja, terméke, ingósága védve van. Emellé biztonságos raktározás lehetőségét is kínáljuk.

 

 

Árajánlat

Az alábbi űrlapon is felveheti velünk a kapcsolatot, 24 órán belül válaszolunk kérdés vagy árajánlat igénylése esetén.