Költöztetés Székesfehérvár

A költöztetés Székesfehérvár vonzáskörzetében kezdődött 1989-ben ami így több, mint 30 év távlatából a mai napig is rendszeres tevékenységük.

Költöztetés Székesfehérvár

Belföldi, nemzetközi költöztetés értékmegóvással

Elégedett ügyfeleinkkel sokszor már ismerősökként találkozunk újra egy-egy újabb élethelyzet, vagy akár már a gyermekek elköltözése kapcsán.

Ez hatalmas megtiszteltetés számunkra!

Tudjuk, hogy egy költözés rengeteg előkészülettel, olykor sok  aggodalommal jár, és örülünk, ha ennek a tehernek a súlyát levehetjük megbízóink válláról. 

Köszönjük az eddigi bizalmat!

dumics_kft

A Dumics Kft költöztetés során elsősorban az értékek megóvására törekszik tudva, hogy minden tárgy jelentést hordozhat a megbízó számára. Továbbá gyakori az irodák, cégek költöztetése is, ami szintén nagy odafigyelést és precíz redszerezést kíván.

 

Hol végeznek költöztetést az országban?

 

Cégünk székesfehérvári telephellyel rendelkezik, azonban Magyarországon belül és kívül is bárhol megoldjuk a költözés gondját.

 

Külföldre költözésben is tudnak segíteni?

 

Természetesen. Külföldre költözés, vagy onnan hazaköltözés területén is számtalan tapasztalatunk van már az elmúlt időszakból. Bizza ránk ennek a nagy lépésnek a terhét, és garantáljuk a precíz, pontos munkavégzést.

 

Mekkora teherautóval történik a költöztetés?

 

Flottánkban 3,5 t és 7.2 t össztömegű ponyvás autókat használunk, mert véleményünk szerint ezeknek a méretű teherautóknak a legoptimálisabb a helykihasználtsága. Egy messzebbre történő költöztetéshez akár egyszerre több autó is igénybe vehető, így elkerülve a fordulók okozta időveszteséget.

Milyen kilométer árakkal számolhatok?

 

Tisztában vagyunk vele, hogy ha az ember keresés közben nem talál feltüntetett árat, akkor sok esetben továbblép az oldalról. Mégis ennek a kockázatát is ismerve kérem kérjen árajánlatot saját igényeire szabva. Ezt mindössze az Ön érdekében javasoljuk, mert nem minden szállításra lehet ugyanazokat az árakat kiszabni. Nem tisztességes egyik részről sem, hogy a kilométerár mögött egy zongorát kell leszállítani, vagy egy lapra szerelt szekrényt. Nem mindegy az sem, hogy 10. emeletről lifttel, vagy egy 4 emeletes ház 4. emeletéről lápcsőn kell szállítani. Továbbá nem mindegy, hogy a költözéshez rakodómunkásokra is szükség van-e. Tehét kérem, kérjen árajánlatot, ez semmilyen kötelezettséggel nem jár az Ön számára.

 

Biztosítva van a szállítás?

 

Széleskörű biztosítással rendelkezünk, így bármilyen váratlan esemény történik út közben, az Ön áruja, terméke, ingósága védve van. Emellé biztonságos raktározás lehetőségét is kínáljuk Székesfehérvár területén.

Árajánlat

Az alábbi űrlapon is felveheti velünk a kapcsolatot, 24 órán belül válaszolunk kérdés vagy árajánlat igénylése esetén.