Belföldi szállítás

A belföldi szállítás, árufuvarozás területén több mint 30 éves tapasztalattal és megannyi kilométerrel rendelkezünk. Számos megrendelőnkkel hosszú ideje dolgozunk együtt, ami számunkra megelégedettségük biztosítéka.

Belföldi szállítás

Belföldi áruszállítás, költöztetés rövid határidővel

Egyedi vagy rendszeres árufuvarozási megbízásokat teljesítünk az egész ország területén.

Teherautóink méretéből adódóan rendkívül hatékony helykihasználtságot biztosítanak, így költséghatékony fuvarozást áll módunkban biztosítani.

Egyre több partnerünk szünteti meg a saját teherautó és sofőr fenntartását, ezáltal költséget, időt és szervezési munkát megspórolva maguknak.

dumics_kft

A Dumics Kft rövid határidővel, pontos és precíz szállítással vált elismert és megbízható fuvarzóvá Székesfehérvár környékén, majd rövid időn belül országos ismeretségre tett szert.

 

Mekkora teherautókkal történik a szállítás?

 

Flottánkban 3,5 t és 7,2 t össztömegű ponyvás autókat használunk, mert véleményünk szerint ezknek a méretű teherautóknak a legoptimálisabb a helykihasználtsága. Tapasztalataink szerint ennél nagyobb hely nagy része üresen marad. Mi autóink biztonságos és precíz rögzítést és kihasználtságot biztosítanak.

 

Milyen kilométer árakkal számolhatok?

 

Minden megbízásunk más és más. Az uticél, felmerülő útvonalköltség, termék szállíthatósága, rakodómunkás igénye, úton töltött idő, mind-mind befolyásolják az árképzést. Ezért nem tartjuk tisztességesnek egy általános kilométerárat meghatározni. Minden esetben kérjen árajánlatot, ami a továbbiakban semmilyen kötelességet nem jelent az Ön számára.

 

Állandó, rendszeres megbízásra is van lehetőség?

 

Természetesen. Rendszeres ügyfeleink vannak mind a beszállítói, mind az áruterítői tevékenységet végző megrendelőink között. Egyre többen hagynak fel a saját autó tartásával, és inkább a kiszervezett logosztikát választják, ami mellé kiegészítésnek raktározási lehetőséget is biztosítunk.

 

Rakodás igényelhető a fuvar mellé?

 

Igen. Saját állományban lévő rakodó személyzettel rendelkezünk, mert így tudjuk biztosítani a megfelelően precíz árukezelést. Így szükség esetén rakodó szolgáltatás is igényelhető a szállítás mellé.

 

Biztosítva van a belföldi szállítás?

 

Széleskörű biztosítással rendelkezünk, így bármilyen váratlan esemény történik út közben, az Ön áruja, terméke, ingósága védve van.  Emellé biztonságos raktározás lehetőségét is kínáljuk Székesfehérvár területén.

Árajánlat

Az alábbi űrlapon is felveheti velünk a kapcsolatot, 24 órán belül válaszolunk kérdés vagy árajánlat igénylése esetén.